Pogosta vprašanja in odgovori.

Pri Kripto Akademiji™ širimo znanja iz prakse, ki smo jih nabirali od leta 2014 z namenom, da vsakomur omogočimo vpogled v to prekrasno novo nastalo industrijo. Zavedamo se, da je taka znanja bolje osvojiti še preden bodo le ta obvezno čtivo vsakega zemljana. Vsa najbolj pogostja vprašanja in odgovore smo vam tako pripravili že v naprej.

Kaj dobim z kripto svetovanjem?
faq arrow

Kripto Akademija™ je nastala prav zaradi velikega povpraševanja po osnovnem znanju o kritpovalutah. Zavedamo se, da interesa za kriptovalute je veliko, vendar si marsikdo ni upal stopiti v ta navdušujoči svet kriptovalut predvsem zaradi pomanjkanja tehničnega znanja za pravilno izvedbo postopkov pridobivanja svojega kripto portfelja. Zato smo tukaj mi, da vam omogočimo, da se s pomočjo strokovnjaka soočite s kripto trgom. Prijeli vas bomo za roko in z vami varno opravili vse postopke od A do Ž.

Kaj lahko z vami profitiram?
faq arrow

Kripto Akademija™ izobražuje svoje kliente tako, da je cel proces tečaja oz. sodelovanja prav tako učni proces. Tisti, ki ste bolj računalniško pismeni, boste po tečaju lahko tudi sami uporabljali pridobljena znanja in samostojno upravljali svoj portfelj.

Ali so delavnice učinkovite?
faq arrow

Večina naših klientov je s pomočjo tečaja postala popolnoma samostojna v upravljanju svojega portfelja. Kar priča o tem, da delavnice so zelo učinkovite.

Če vas ponovno potrebujem, ali se lahko spet obrnem na vas?
faq arrow

Seveda! Našim klientom so vrata vedno odprta. Po želji lahko ponovno greste skozi tečaj ali pa se naročite na posvetovalne ure. Za tiste, ki se pogosto vračajo k nam, nudimo celo posebne ugostnosti in popuste.

Kolikšno je trajanje delavnice?
faq arrow

Trajanje delavnic je odvisno od tipa delavnice. Npr. “1 NA 1” je najbolj prodajana delavnica. Sestavljena je iz dveh delov. Običajno se to opravi v dveh ločenih terminih po 2-4 ure.