Knjiga o kriptovalutah Cryptocurrencies

Ste vedeli, da se v svetu odvija tiha revolucija? “Veliki igralci” na Wall Streetu in celo večje banke vlagajo v Kriptovalute. Morda je to del dolgoročne strategije za stvaritev družbe brez gotovine ali pa samo prepoznavajo da je kriptovalutam namenjeno spremeniti finančno pokrajino naše družbe.

Na voljo je ngrajena knjiga o kriptovalutah

Ste vedeli, da se v svetu odvija tiha revolucija? “Veliki igralci” na Wall Streetu in celo večje banke vlagajo v Kriptovalute. Morda je to del dolgoročne strategije za stvaritev družbe brez gotovine ali pa samo prepoznavajo da je kriptovalutam namenjeno spremeniti finančno pokrajino naše družbe. Karkoli že je razlog, dejstvo je, da se velik denar preliva v digitalne valute kot so Bitcoin, Ethereum, Ripple … in prinaša velike dobičke. Kaj so te kriptovalute? Zakaj ljudem prinašajo milijone dolarjev? Kako lahko sami investirate v njih? Kaj točno morate vedeti o digitalnih platformah? Se spogledujete z mislijo, da bi imeli svojo lastno kriptovaluto? Vam morda lahko služi tehnologija, ki se jo uporablja za izdelavo kriptovalut? Bo tehnologija kriptovalut vplivala na vas na kak drug način? Ta knjiga bo odgovorila na ta in na mnoga druga vprašanja. Popeljala vas bo globoko v Kripto gibanje, za katerega večina ljudi še ni slišala in predstavila vam bo priložnost, ki jo boste hoteli zgrabiti zdaj!
PS - knjiga je v angleškem jeziku.

O avtorju knjige o kriptovalutah

Dejan “Deki” Marković je uspešen podjetnik in prejemnik nagrade za svojo knjigo o kriptovalutah Cryptocurrencies. Dejan se je že leta 2014 resneje začel zanimati za kripto industrijo. Znanje je nabiral pri kripto poznavalcih “iz ozadja”, ki so v tem že od samega začetka. Pomagal, učil in svetoval je že veliko posameznikom s coaching programi za kriptovalute. Prav tako sodeluje s podjetji, ki želijo imeti svoje lastne kriptovalute. Med drugim je nekaterim podjetjem pomagal postaviti tudi infrastrukturo za procesiranje in plačevanje s kriptovalutami.

Knjižna nagrada "Knowledge For Freedom Book Award" za knjigo o kriptovalutah Cryptocurrencies, ki jo je prejel Dejan "Deki" Markovič ob izidu knjige.

Mnenja o knjigi kriptovalutah Cryptocurrencies

Blockchain tehnologija

To poglavje vam bo predstavilo tehnologijo, ki stoji za kriptovalutami in kako lahko le ta vpliva na prihodnost.

“Papirnate in hladne” denarnice

To poglavje razloži kaj sploh so “papirnate in hladne” denarnice, kako z njimi rokovati in zakaj je pomembno, da jih uporabljamo.

Kako priti do kriptovalut

To poglavje vam pokaže nekaj načinov kako priti do kriptovalut. Vključno kako upravljati s kripto menjalnicami.

Imate vprašanje? Stopite v stik z nami.

Kripto Akademija™ pomaga posameznikom in skupinam, podjetnikom ter podjetjem pridobiti in razširiti znanja o kriptovalutah in blockchain-u. Pomaga razumeti njihovo vlogo v sedanjem tehnološko hitro napredujočem svetu. Ne glede na vaš nivo znanja o dotičnem področju, vas pripeljemo do željenega cilja. Bodisi, da si želite postati pismeni na tem področju ali pa želite vložiti v kripto trg pa ne veste točno kako bi se lotili takega podviga. Morda pa si celo želite postaviti svoj lasten kripto projekt in iščete strokovno pomoč.

Kripto Akademija™ širi znanja iz prakse, ki smo jih nabirali od leta 2014 z namenom, da vsakomur omogočimo vpogled v to prekrasno novo nastalo industrijo, ki je tu, da bi še dolgo ostala z nami. Zavedamo se, da je taka znanja bolje osvojiti še preden bodo le ta obvezno čtivo vsakega zemljana.