Kripto svetovna znanja na enem mestu

Kripto Akademija™ širi znanja iz prakse, ki smo jih nabirali od leta 2014 z namenom, da vsakomur omogočimo osebno in prilagojeno pomoč pri varnem nakupu in prodaji ter shranjevanju Bitcoin-a ter ostalih kriptovalut. Glede na to, da so napovedi za rast kripto trga iz dneva v dan vse bolj glasne, je smiselno, da začnemo z nakupom krito valut čimprej. Saj poznate tisti pregovor: “Priložnost zamujena, ne vrne se nobena!“

Postanite kripto pismeni s Kripto Akademijo™

Tu smo, da vam pomagamo pridobiti, razumeti in uporabiti znanja s področja kriptovalut in blockchain tehnologije.

Kripto Akademija™ vam bo dala vpogled v osnove kriptovalut. Pridobili boste določena praktična znanja, ki vam bodo razširila obzorja novo nastalega trenda v finančnem svetu. S tem znanjem boste lažje razumeli zakaj je kripto trg sploh nastal in kako lahko njegove ugodnosti in koristi v bodoče uporabite sebi v prid.

Odpiranje računov na menjalnicah

Skupaj odpiramo račune na željenih kripto menjalnicah. Pri tem pa srbimo, da so vsi postopki pravilni in varno izpeljani.

Zaščita portfelja pred zlorabami

Portfelj kriptovalut je lahko v celoti varen le s pomočjo večplastne zaščite, ki nam jo nudijo razni ponudniki, bodisi kripto menjalnice ali kripto denarnice.

Izbor košarice kriptovalut

Eden težjih procesov pri vlaganju v trg kriptovalut je prav izbor kriptovalut. Levji del uspešne investicije je podvržen prav izboru košarice kriptovalut.

Prvi koraki pri nakupu Bitcoin-a ter ostalih kriptovalut

Proces nakupa in prodaje Bitcoin-a ter ostalih kriptovalut je za marsikoga precej zapleten in tehnično zahteven. Nato je potrebno še zagotoviti varnost kripto portfelja. To je prav tako pomemben korak za uspešno oplemenitenje vaših kripto sredstev. Skratka, za večino ljudi so ti koraki tehnično prezahtevni. In vedno obstaja možnost za kakšno storjeno kritično napako, ki vas lahko drago stane! Pri Kripto Akademiji™ vas bomo “prijeli za roko“ in vas varno popeljali skozi vse potrebne postopke. Pomagali vam bomo odpreti račun na kripto borzi, izbrati košarico kripto valut in poskrbeti za varnost vašega kripto portfelja. Kontaktirajte nas zdaj preko e-pošte info.kriptoakademija@gmail.com ali pokličite na tel. 068 141 557.

Nakup in prodaja Bitcoin-a ter ostalih kriptovalut

Vska menjalnica ima svoj način za nakup in prodajo kriptovalut. V izogib morebitnim napakam je zato pomembno, da ste skozi te procese pravilno vodeni.

Hramba kriptovalut na hladni denarnici

Če želite imeti največjo možno zaščito svojega kripto portfelja, morate imeti sredstva shranjena na hladni denarnici. Z nami lahko osvojite znanja za uporabo le te.

Reševanje težav pri kriptovalutah - SOS

Naše stranke so se k nam že večkrat obrnili po pomoč glede že kupljenih kriptovalut, za katere niso bili prepričani kako do njih in kaj z njimi narediti. Če imate podobne izzive, vam z veseljem pomagamo.

"1 NA 1" osebna kripto delavnica

Bi radi kupili Bitcoin ter ostale kriptovalute pa ne veste kako bi se tega lotili? Se bojite, da bi vas morebitne narejene napake predrago stale? Pa še ogromno časa bi lahko izgubili zaradi nepoznavanja postopkov. Na ”1 NA 1” prilagojeni osebni kripto delavnici vas bo mentor z ramo ob rami po korakih vodil skozi proces odpiranja računov na menjalnicah, nakupa in shrambe Bitcoin-a oz. ostalih kripto valut. Skratka od A do Ž!

Imate Vprašanje? Stopite v stik z nami.

Kripto Akademija™ pomaga posameznikom in skupinam, podjetnikom ter podjetjem pridobiti in razširiti znanja o kriptovalutah in blockchain-u. Pomaga razumeti njihovo vlogo v sedanjem tehnološko hitro napredujočem svetu. Ne glede na vaš nivo znanja o dotičnem področju, vas pripeljemo do željenega cilja. Bodisi, da si želite postati pismeni na tem področju ali pa želite vložiti v kripto trg pa ne veste točno kako bi se lotili takega podviga. Morda pa si celo želite postaviti svoj lasten kripto projekt in iščete strokovno pomoč.

Kripto Akademija™ širi znanja iz prakse, ki smo jih nabirali od leta 2014 z namenom, da vsakomur omogočimo vpogled v to prekrasno novo nastalo industrijo, ki je tu, da bi še dolgo ostala z nami. Zavedamo se, da je taka znanja bolje osvojiti še preden bodo le ta obvezno čtivo vsakega zemljana.