Kripto svetovna znanja na enem mestu.

Kripto Akademija™ širi znanja iz prakse, ki smo jih nabirali od leta 2014 z namenom, da vsakomur omogočimo vpogled v to prekrasno novo nastalo industrijo, ki je tu, da bi še dolgo ostala z nami. Zavedamo se, da je taka znanja bolje osvojiti še preden bodo le ta obvezno čtivo vsakega zemljana.

Postanite kripto pismeni s Kripto Akademijo™.

Tu smo, da vam pomagamo pridobiti, razumeti in uporabiti znanja s področja kriptovalut in blockchain tehnologije.

Kripto Akademija™ vam bo dala vpogled v osnove kriptovalut. Pridobili boste določena praktična znanja, ki vam bodo razširila obzorja novo nastalega trenda v finančnem svetu. S tem znanjem boste lažje razumeli zakaj je kripto trg sploh nastal in kako lahko njegove ugodnosti in koristi v bodoče uporabite sebi v prid.

Odpiranje računov na menjalnicah

Skupaj odpiramo račune na željenih kripto menjalnicah. Pri tem pa srbimo, da so vsi postopki pravilni in varno izpeljani.

Zaščita portfelja pred zlorabami

Portfelj kriptovalut je lahko v celoti varen le s pomočjo večplastne zaščite, ki nam jo nudijo razni ponudniki, bodisi kripto menjalnice ali kripto denarnice.

Izbor košarice kriptovalut

Eden težjih procesov pri vlaganju v trg kriptovalut je prav izbor kriptovalut. Levji del uspešne investicije je podvržen prav izboru košarice kriptovalut.

Prvi koraki pri vlaganju v kripto trg

Proces pridobivanja kripto portfelja oz. kripto sredstev je precej zapleten in tehnično zahteven. Nato je potrebno še zagotoviti varnosti kripto imetja, ki je prav tako pomemben korak za uspešno oplemenitenje vaših sredstev. Skratka, za večino ljudi so ti koraki tehnično prezahtevni. In vedno obstaja možnost za kakšno storjeno kritično napako, ki vas lahko drago stane. Pri Kripto Akademiji™ vas bomo “prijeli za roko” in vas popeljali varno skozi vse postopke. Pomagali vam bomo odpreti račun na kripto borzi, izbrati košarico kripto valut in poskrbeti za varnost vašega kripto portfelja.

Tehnična in temeljna analiza kripto trga.

Kripto trgovanje niso naključne odločitve. Za uspešno trgovanje potrebujete veščine kot so: opazovanje trga in potrpežljivost, disciplina pri trgovanju in predvsem prilagajanje na novo nastale situacije na trgu. Kripto Akademija™ vam bo s pomočjo profesionalnih trenerjev posredovala znanje na podlagi dolgoletnih izkušnej iz prakse, s preverjenimi metodami, indikatorji in vzorci. To je teorija, ki je osnova za dobro prakso. Vsi vemo, da ko se nekaj zgodi, je preteklost, jutri je že nov izziv. Opazovati kar se je zgodilo včeraj in počakati na pravo priložnost je pa sedanjost!

Nakup / prodaja kriptovalut

Vska menjalnica ima svoj način za nakup in prodajo kriptovalut. V izogib morebitnim napakam je zato pomembno, da ste skozi te procese pravilno vodeni.

Hramba na hladni denarnici

Če želite imeti največjo možno zaščito svojega kripto portfelja, morate imeti sredstva shranjena na hladni denarnici. Z nami lahko osvojite znanja za uporabo le te.

Reševanje težav pri kriptovalutah

Naše stranke so se k nam že večkrat obrnili po pomoč glede že kupljenih kriptovalut, za katere niso bili prepričani kako do njih in kaj z njimi narediti. Če imate podobne izzive, vam z veseljem pomagamo.

"1 NA 1" osebna kripto delavnica.

Bi si radi ustvarili svoj kripto portfelj pa ne veste kako bi se tega lotili (nakup, hramba in drugi postopki)? Se bojite, da bi vas morebitne narejene napake predrago stale? Pa še ogromno časa bi lahko izgubili v prazno zaradi nepoznavanja postopkov. Morda ste že kdaj začeli postopek pridobivanja kripto portfelja in pri tem izgubili ogromno časa in živcev potem pa ste na poti obupali in pustili vse skupaj nedokončano.
Na ”1 NA 1” osebni kripto delavnici vas bo mentor z ramo ob rami po korakih vodil do željenih ciljev.

Imate Vprašanje? Stopite v stik z nami.

Kripto Akademija™ pomaga posameznikom in skupinam, podjetnikom ter podjetjem pridobiti in razširiti znanja o kriptovalutah in blockchain-u. Pomaga razumeti njihovo vlogo v sedanjem tehnološko hitro napredujočem svetu. Ne glede na vaš nivo znanja o dotičnem področju, vas pripeljemo do željenega cilja. Bodisi, da si želite postati pismeni na tem področju ali pa želite vložiti v kripto trg pa ne veste točno kako bi se lotili takega podviga. Morda pa si celo želite postaviti svoj lasten kripto projekt in iščete strokovno pomoč.

Kripto Akademija™ širi znanja iz prakse, ki smo jih nabirali od leta 2014 z namenom, da vsakomur omogočimo vpogled v to prekrasno novo nastalo industrijo, ki je tu, da bi še dolgo ostala z nami. Zavedamo se, da je taka znanja bolje osvojiti še preden bodo le ta obvezno čtivo vsakega zemljana.