O Kripto Akademiji™. Kdo smo in kako smo začeli?

Kripto Akademija™ pomaga posameznikom in skupinam, podjetnikom ter podjetjem pridobiti in razširiti znanja o kriptovalutah in blockchain-u. Pomaga razumeti njihovo vlogo v sedanjem tehnološko hitro napredujočem svetu. Ne glede na vaš nivo znanja o dotičnem področju, vas pripeljemo do željenega cilja.

Nastanek Kripto Akademije™. Kako smo začeli?

Prijatelji in znanci so nas pogosto prosili za informacije o blockchainu, kripto valutah in kripto trgu nasploh. Pomoč so potrebovali tudi pri opravljanju pravilnih ter varnih postopkov za pridobitev svojega kripto portfelja. Ugotovili smo, da je tovrstno znanje pri ljudeh na splošno v pomanjkanju. Pri nadaljni raziskavi trga se je izkazalo, da so tovrstna znanja težko dostopna predvsem v oblikah, ki bi bile ljudem lahko razumljive, preproste in primerne za takojšnjo uporabo. Zato lahko človeku, ki jih išče, to vzame veliko dragocenega časa in živcev. Tako je nastala Kripto Akademija™, ki je svetovna kripto znanja iz prakse zbrala na en kup. Tu smo, da vam jih predamo na čimbolj preprost in kar se da hiter ter uporaben način.

Odpiranje računov na menjalnicah

Skupaj odpiramo račune na željenih kripto menjalnicah. Pri tem pa srbimo, da so vsi postopki pravilni in varno izpeljani.

Zaščita portfelja pred zlorabami

Portfelj kriptovalut je lahko v celoti varen le s pomočjo večplastne zaščite, ki nam jo nudijo razni ponudniki, bodisi kripto menjalnice ali kripto denarnice.

Izbor košarice kriptovalut

Eden težjih procesov pri vlaganju v trg kriptovalut je prav izbor kriptovalut. Levji del uspešne investicije je podvržen prav izboru košarice kriptovalut.

Poslanstvo Kripto Akademije™ in njeni trendi.

Zadnja leta so bile kriptovalute že večkrat medijsko izpostavljene kot finančni fenomen 21. stoletja. Ob hitri rasti vrednosti kriptovalut leta 2017 pa je nastal novi svetovni MEGA TREND, ki je ustvaril tako imenovane “milijonarje čez noč”. Zadnje svetovne smernice nam kažejo, da se med svetovno populacijo ta trend še širi in veča. S tem se veča tudi povpraševanje po strokovnem znanju s tega področja. Poslanstvo Kripto Akademije™ je, da širi ta znanja in omogoči čimbolj preprost dostop do njih. Tako lahko ima vsak koristi od tega novega, fenomenalnega finančno-tehnološkega trga. Skratka, izobrazili vas bomo, da boste lahko postali kripto pismeni.

Nakup in prodaja Bitcoin-a ter ostalih kriptovalut

Vsaka menjalnica ima svoj način za nakup in prodajo kriptovalut. V izogib morebitnim napakam je zato pomembno, da ste skozi te procese pravilno vodeni.

Hramba na hladni denarnici

Če želite imeti največjo možno zaščito svojega kripto portfelja, morate imeti sredstva shranjena na hladni denarnici. Z nami lahko osvojite znanja za uporabo le te.

Reševanje težav pri kriptovalutah

Naše stranke so se k nam že večkrat obrnili po pomoč glede že kupljenih kriptovalut, za katere niso bili prepričani kako do njih in kaj z njimi narediti. Če imate podobne izzive, vam z veseljem pomagamo.

Vizija Kripto Akademije™. Razvoj blockchain tehnologije.

Z razvojem blockchain tehnologije se stalno porajajo tudi nove ideje za kaj vse bi lahko to tehnologijo uporabili v vsakdanjem življenju. Ponekod v tujini že imajo možnost plačevanja nekaterih občinskih storitev, npr. parkirišča, kar preko blockchaina. Celo podatkovna baza zemljiške knjige že obstaja na blockchainu. Vse to nam jasno kaže, da kripto tehnologija postopoma, “po tiho” prihaja v naša življanja za vsakodnevno rabo. Vizija Kripto Akademije™ je, da bi ljudje v Sloveniji, prav tako pa v drugih delih sveta, obvladali znanja vezana na kripto industrijo še preden to postane učno čtivo slehernega zemljana. Tako bomo najbolje pripravljeni na spremembe, ki jih ta panoga s “hitrim vlakom” prinaša v naš ljubi svet.

Mnenja naših strank

Imate Vprašanje? Stopite v stik z nami.

Kripto Akademija™ pomaga posameznikom in skupinam, podjetnikom ter podjetjem pridobiti in razširiti znanja o kriptovalutah in blockchain-u. Pomaga razumeti njihovo vlogo v sedanjem tehnološko hitro napredujočem svetu. Ne glede na vaš nivo znanja o dotičnem področju, vas pripeljemo do željenega cilja. Bodisi, da si želite postati pismeni na tem področju ali pa želite vložiti v kripto trg pa ne veste točno kako bi se lotili takega podviga. Morda pa si celo želite postaviti svoj lasten kripto projekt in iščete strokovno pomoč.

Kripto Akademija™ širi znanja iz prakse, ki smo jih nabirali od leta 2014 z namenom, da vsakomur omogočimo vpogled v to prekrasno novo nastalo industrijo, ki je tu, da bi še dolgo ostala z nami. Zavedamo se, da je taka znanja bolje osvojiti še preden bodo le ta obvezno čtivo vsakega zemljana.